Doliva Skin in Balance Testápoló balzsam

by - február 15, 2014
'Az egészséges bőrnek nedvességre van szüksége, különben érdessé, kirepedezetté válik. Speciális ápolással, a Doliva Skin in Balance termékcsalád alkalmazásával visszanyerheti bőre természetes egyensúlyát. A hidegen sajtolt olívaolaj és urea egyedülálló kombinációját tartalmazó kozmetikumok intenzíven hidratálják és ápolják a száraz és érzékeny bőrt. Az értékes olívaolaj nagy százalékban tartalmaz növényi hatóanyagokat: egyszeresen telítetlen zsírsavakat, oleuropeint és oleokantált, melyek elősegítik a sejtek megújulását, a bőr újra simává, puhává válik. A természetes urea hatékonyan növeli a bőr nedvességmegkötő képességét, intenzíven hidratálja a száraz bőrt. A Doliva Skin in Balance termékcsalád kozmetikumai jól tolerálhatóak, csökkentik a bőr feszülő érzését és alkalmasak a nagyon érzékeny bőr ápolására is. Ideális kozmetikumok a neurodermatitisz kiegészítő kezeléséhez is. A Dermatológiai testápoló balzsam 5% olívaolaj és 5% urea hatóanyag kombinációja tartósan hidratálja és kisimítja a száraz, érzékeny bőrt. Csillapítja a viszketést. Nem tartalmaz színezéket, sem paraffin- és szilikonolajat.'


Számomra ez a termékcsalád sőt, maga a márka is eddig ismeretlen volt - néha már csak ezért is jó ajándékba kapni testápolási terméket, mert ekkor olyanokkal ismerkedhetünk meg, amik után amúgy nem feltétlenül nyúltunk volna. A testápoló egy papírdobozban rejlik, ezen és az ebben található papírtájékoztatón minden fontos információ megbújik. A design szerintem már abszolút nem a fiatalokat megnyerni akaró, hanem inkább a középkorosztály érdeklődését felkeltő, valamint valamilyen megmagyarázhatatlan okból azt érzem, hogy igenis, ez egy minőségi krém. A tubus sajnos kevésbé tetszik, már-már hanyag megjelenésűnek mondható, de jól zár, viszonylag stabil és a nyílása is megfelelő méretű. Valamint olyan kialakítású, hogy a kupakjára állítva tárolhatjuk, így könnyen kinyerhető belőle a testápoló (bár ha jobban belegondolok, ma már szinte az összes testápoló ilyen). Összesen 200ml testápoló balzsamot tartalmaz.

A leírások alapján igazán felkeltette az érdeklődésemet, bár a bőröm nem érzékeny, szeretem, ha egy krém nincs teletömve szilikonnal, parabénnel és felesleges anyagokkal. A krém állaga sűrűbb, gondolom ezért is kaphatta a balzsam nevet. Ennek ellenére könnyen eldolgozható a bőrön, szépen terül, így nem is kell sokat kinyomni belőle. Az illata engem babapopsitörlőre emlékeztet, de egyáltalán nem rossz értelemben. Nem egy csokis, gyümölcsös finomság, de igazán kellemesnek tartom. Egész gyorsan beszívódik, pár perccel a használata után már öltözhetünk is. Holott a hidratálóhatása egy testvajéval vetekszik, a gyors beszívódás után azonnal puhább a bőr, és ez az érzés tovább is tart, mint egy átlagos testápoló után. Így én nem is naponta használom, általában más testápolóval felváltva használom, s ha már túl száraznak érzem a bőröm, akkor veszem elő.

Összességében nagyon elégedett vagyok vele, tényleg meglepően jól hidratál, a (nem repedezetten) száraz bőrt egy alkalom után már helyre hozza. Ha már nem a kislányos design-ok és finom illatok lesznek mérvadóak (az összetétel mellett) egy krém vásárlásakor, biztos eszembe fog jutni ez a remek testápoló!

Ismeritek a Doliva termékeit? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban?

You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Én láttam már, de hogy hol az nem ugrik be. :D De ismerős ez az embléma. :)

    VálaszTörlés