Alverde Limitált kiadású Fügés testvaj szett

by - december 30, 2017
Ősszel és télen hihetetlen fontos számomra a hidratálás: ahogy beköszöntenek a hidegebb, szeles napok, a réteges öltözködés ellenére is egyből hajlamos szárazzá válni a bőröm. Többek között ezért szereztem be idén is az alverde limitált kiadású testvajait, no meg persze minden évben hajt a kíváncsiság, milyen testápoló különlegességgel rukkol elő a márka.


Az eddigiektől eltérően a mini testvajak új csomagolást kaptak, a kis fém kupakos tégely alakja és kinézete sokkal minőségibb hatást kelt, mint a korábbi külső. Holott most sincs túlgondolva a dolog, mégis szebb látványt nyújt, plusz a címke is kimondottan dekoratívra sikeredett. A szetthez egyébként papírdobozba csomagolva lehet hozzájutni, és a 3 x 50 ml testvaj 999 ft-ért kapható.

A kupak jól zár, ami alatt a megszokott fémfólia védi a testvajat. A kialakítás abból a szempontból azonban nem biztos, hogy jobb, hogy a magasabb, de keskenyebb tégelybe nehezebb lehet ujjal belenyúlni. A testvaj megnevezés ugyan még mindig túlzás, de egy igazán sűrű, testes, ennek ellenére krémes testápoló lapul mindhárom tégelyeben, ami kifejezetten jól hidratálja a szárazabb bőrt is. Nem szívódik be kimondottan gyorsan, de nem hagy maga után ragacsos érzetet, vagy zavaró réteget.


A szett egyébként három különböző illatot tartalmaz: annak ellenére, hogy a füge mindegyikben helyt kapott, most igazán eltérő aromájúakra sikeredtek a testvajak. A fügés-levendulás illata konkrétan olyan, mintha egy levendulákkal teletöltött zsákba fejeltem volna bele :D Számomra nagyon kellemes, nem az a tipikus 'illat', amit sokan a molyirtó szagával kötnek össze. A fügés-narancsos nem a citrusos friss illatot képviseli, hanem a télies, fűszeresebb narancsra hajaz. A fügével keveredve inkább a kandírozott narancs cukros illatára emlékeztet. A sima fügés pedig kicsit édeskés (már-már kókuszos), egy enyhe fanyar árnyalattal. A tégelyben egyébként intenzívebbek az illatok, felkenve már sokkal lágyabbak, kevésbé tolakodóak. Jóllehet inkább őszi-tavaszi illatvilágúra sikeredett a mostani testvaj trió, én speciel mindháromért oda meg vissza vagyok.

Összességében szerintem ez a valaha volt legjobb testvaj kiadás az alverdétől, így - limitált kiadás révén - ha tehetem, még az utánpótlást is beszerzem belőle és meleg szívvel ajánlom, mert jól hidratálnak és biztos, mindenki talál magának való illatot a három közül.

Ti szeretitek az alverde (limitált kiadású) testvajait?

You May Also Like

0 megjegyzés