7/16/2017

Mini Sephora haul Milánóból

Nyaralások alkalmával igencsak szeret az ember valamit elhozni, ami az adott helyre emlékezteti. Nálam a maradandó szuvenír fogalmát egy képeslap bőven kielégíti, nem tartok igényt se hűtőmágnesre, se bögrére, se semmi hasonló tárgyra, amire az évek múltán csak kacatként tudnék tekinteni. Egy szép képeslap helytakarékos és igényes megoldás lehet, bár néha erre is rá tudok görcsölni, hogy megtaláljam a megfelelőt :)


Beauty blogger lévén azonban kellett valami szépségápolási termék, amit magammal hozhatok 'emlékként', amit itthon nem tudnék megvenni és Milánó jut róla eszembe. Természetesen az ésszerűség határain belül akartam maradni, csak semmi felesleges. Mikor megláttam a Sephorában a Kat von D állványon a folyékony matt ajakrúzsokat, azonnal eldőlt: egy viszonylag nem feltűnő darabnak muszáj hazajönnie velem! Nem is olyan hosszas gondolkozás után a Everlasting Liquid Lipstick Lolita árnyalata (€19.90) mellett döntöttem. Kicsit sajnálom, hogy ajakceruzát nem kerestem/találtam hozzá, mert mindenképp igényli, így ezt a hiányt még itthon mindenképp pótolnom kell.

Ha már repülővel mentünk, egy utazós műanyag flakon szettet is kinéztem, végül mégis egy Sephora tégelyes ajakvaj (€7) került - mondhatni spontán - a kosaramba. A vásárlás mellé egyébként járt egy Mugler Alien EDP minta is, ami egész kellemes, de első szaglásra nem az én illatom.

Ti mit szoktatok szuvenírként elhozni magatokkal, ha külföldön jártok?