4/21/2018

Tavaszi hangulat az Avon újdonságaival

Annyira hihetetlenül vártam már ezt az igazi tavaszias napsütést, nem győzök betelni vele. Általában a dekorációt is igyekszem valamelyest az adott évszakhoz illeszteni, emellett pedig néhány szépségápolási termékem is lecserélődik az időjárás változásával.

Ilyenkor (pláne) jöhet minden, ami rózsaszín! Úgyhogy igen, ezeket a termékeket főként a színűk, de legalább annyira az illatuk miatt választottam az Avon kínálatából. Egy frissítő zuhany mellett, ami a mindennapjaimat jellemzi, olykor egy kád habos vízbe is szeretek beülni lazítás gyanánt. Ez a három, virágos-gyümölcsös illatkombináció pedig megédesíti a hétköznapjaimat.


Senses Happiness gránátalma és frézia tusfürdő

A Senses termékcsalád legújabb tagja személyében egy rózsaszín, krémesen folyékony tusfürdőt kapunk, aminek révén zuhanyzás után szinte ápoltnak érzem a bőröm. Közepesen jól habzik, így talán a kelleténél többet használok belőle, mégsem vettem észre, hogy gyorsan fogyna. Az illata nagyon kellemes, inkább virágos, mint gyümölcsös, és használat után rövid ideig a bőrön is érződik. Egyetlen problémám a csomagolással van, nagyon nehéz kinyitni a pattintós fedelet, de cserébe bombabiztosan zár, így utazáshoz is bátran magammal merném vinni.

Naturals körte és bazsarózsa tusfürdő

Mindig is kedveltem az Avon Naturals vonalát, ami ismét egy tusfürdő-testápoló-testpermet hármassal bővült. A tusfürdőt volt most szerencsém kipróbálni, aminek hengeres flakonját kényelmi szempontból nem kimondottan kedvelem, de ez csak egyéni preferencia. A tusfürdő maga sűrűbb géles állagú, rendkívül jól habzik, valóban élmény vele a zuhanyzás. Ami miatt viszont olyannyira megszerettem, hogy az elsőként domináló bazsarózsa mellett előbújik a körte is, ami egy igazán üde tavaszias illatot eredményez.

Orchidea- és málnaillatú habfürdő

Akaratlanul is a szörp jut erről a habfürdőről eszembe, ahogy öntöm a kádba a folyó vízhez :) Azonban a három termék közül ez nyerte el legkevésbé a tetszésemet. Ha nagyobb mennyiséget adagolok belőle, akkor sem képez óriási habot, ami önmagában nem is lenne probléma. Szárítani ugyan nem szárítja a bőrömet, de olyan 'nyikorgós' lesz tőle, amit egyes samponok után szoktam érezni a hajamon. Az illata pedig annyiból volt csalódás számomra, hogy inkább parfümös, főleg a virágos illatjegy dominál, a málnának csak az édességét lehet elvétve érezni.

Ti milyen fürdőterméket preferáltok tavasszal?

4/06/2018

Blog szülinap & első outfit a Wish for beauty-n

A blog szülinapja alkalmából mindig igyekeztem összefoglalásként egy kis szösszenetet írni az elmúlt egy évről. Tavaly azonban ez elmaradt, ugyanis úgy éreztem, abszolút egy helyben áll a blog - mind tartalomban, mind ami a követőket illeti. A sok elbizonytalanodás ellenére azonban most, 6 év elteltével is itt vagyok, és ha ugyan nem is olyan rendszeresen, de megosztom a gondolataimat bejegyzések formájában az olvasóimmal ❤

Természetesen a blog minimálisan változik velem és az érdeklődési körömmel együtt, mindazonáltal mostanában tudatosan is szeretném, ha több minden szerepet kapna ezen a platformon (újonnan igyekszem a szépségápolás mellett az életmód kategória felé is elsodorni a blog tematikáját). Erre kiváló lehetőséget nyújt a Manzara webshoppal való együttműködésem, ami tökéletes alkalom volt, hogy kipróbáljam magam ebben is és kicsit - nagyon - kilépjek a komfortzónámból.


Lehet unalmasnak nevezni, hogy állandóan a kényelmi zónámon belül maradok, ha öltözködésről van szó, de szerintem teljesen érthető, ha olyan ruhákat hordok, amikben jól érzem magam. Az utóbbi időben az abszolút basic, kényelmes ruhadarabokat preferálom, de a monotonitás elkerülése végett szeretem ezt egy kis csavarral megspékelni, ami egyet jelent a hát- vagy vállkivágású felsőkkel. Így nem csoda, hogy amikor először megláttam a honlapon a hátul kivágott, fűzős megoldású pulcsit, az első gondolatom az volt, ez egy az egyben én vagyok. Most pedig végre itt a tavasz, a bőrkabátok, tornacipők, kivillanó bokák időszaka! A koncepció tökéletes megoldást nyújt arra, ha nem érezzük jól magunkat a bonyolultabb szabású, esetleg mintájú felsőkben, de mégis olyat viselnénk, ami valahol eltér az átlagostól. Az első ránézésre egyszerű felsővel viszont egy kis különlegességet csempészhetünk a dolgos hétköznapokba, miközben nem válik közönségessé tőle az ember.

Esetleg szokatlan lehet a vastag kötött pulcsi kivágott hátrésszel, de tavasszal, a barna szín miatt pedig főként ősszel teljes mértékben kihasználható darab (sőt én egyébként télen is hordok hasonlókat, réteges öltözködéskor egy-egy kivágott rész egyáltalán nem okoz problémát). Az, hogy oversize stílusú, teszi fel az i-re a pontot, mivel a nehezebb reggeleken nincs is kézenfekvőbb megoldás, mint a jól bevált lenge pulcsi - farmer páros. Fekete nadrággal társítva azonban még magassarkúval is gond nélkül el tudom képzelni, imádom az ilyen univerzális darabokat! Egyetlen hátránya a melltartó kérdése lehet, ugyanis a mély kivágás majdnem az egész hátat szabadon hagyja, de hát pont ezért szeretem annyira.


A pulcsi minősége egyébként kifogástalan, kényelmes viselet. Az anyaga is kellemes, nincsenek rajta eldolgozási vagy anyaghibák. Jóllehet ez éppen one size, de amit mindenképp szerettem volna megemlíteni a webshoppal kapcsolatban, hogy minden ruhához külön fel van tüntetve egy táblázatban részletesebben a méretezés, ami online ruhavásárlás esetén kimondottan előnyös. Ráadásul igen széles a kínálat, bőrkabátok, felsők sokaságából válogathatunk magunknak.

Gondolom azzal nem mondok újat, hogy mindig is jobban szerettem a kamera másik oldalán állni, de hasonló poszt készítése régóta mozgatja a fantáziámat. Nem akarok mentegetőzni, de nem volt könnyű a kivitelezés, nehéz profi fotós nélkül dolgozni, ráadásul nagyon nem vagyok fotogén és a szél is szétfújta a hajam. Bőven van hova fejlődni, mindezek ellenére nagyon örülök, hogy végre ebben is kipróbálhattam magam :)

Ti szeretitek a hasonló ruhadarabokat?